Op dit moment heb ik in mijn bezit:

   
CANON EOS 1000 D

Deze lichtgewicht SLR met een 10,1 Megapixel CMOS sensor plus technologie afkomstig van professionele Canon modellen, zoals : 3 beelden per seconden, een 7 punts wide area AF, het EOS inttegrated cleaning system, grote beeldzoeker DIGI III beeldverwerking. hiermee biedt de EOS 1000D uitzonderlijk EOS fotovermogen in een betaalbare, gebruiksvriendelijke camera.

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6

De Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 is een standaard zoomlens die in ieders collectie zou moeten voorkomen. Met dit veelzijdige objectief kan je alle kanten op. Of het nu portret, landschap of een andere tak in de fotografie is, hij voelt zich overal thuis. Met een kortste scherpstelafstand van 28 cm en een maximale vergrotingsfactor van 0,28 zit je er met je neus bovenop. Het cirkelvormige diafragma zorgt bij foto's met de grootste lensopeningen voor mooie onscherpe achtergronden.

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

De compacte en betaalbare EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS staat garant voor krachtige teleprestaties. De 4-stops Image Stabilizer met automatische panningdetectie zorgt voor een effectieve onderdrukking van onscherpte bij weinig omgevingslicht.

Kenmerken :
Betaalbaar teleobjectief
88-400mm equivalente brandpuntafstand
4-stops Image Stabilizer met automatische panningdetectie
UD element
Super Spectra-coatings
Cirkelvormig diafragma
 

De ‘plastic fantastic’ 50mm lens

De 50mm f/1.8 lens wordt door fotografen vaak liefkozend de ‘Plastic Fantastic’ of de ‘Nifty Fifty’ lens genoemd. De bouwkwaliteit mag dan niet briljant zijn (plastic), de lage prijs (onder de € 100) en de prestaties (lichtsterk, mooie kleuren, scherp) zorgen ervoor dat hij de benaming Fantastic meer dan waard is.

Hama Statief Star 61

De Star Statieven van Hama zijn compact en simpel, maar uitermate handig in gebruik en een goede hulp bij het maken van kwalitatieve onbewogen foto's. Het champagnekleurige statief is geschikt voor foto- als videocamera's en beschikt over een 'quick release' systeem waarmee je je camera makkelijk kan bevestigen en verwijderen. Het statief bestaat uit meerdere delen waarmee verschillende instellingen mogelijk gemaakt worden.

Falcon Eyes Lamp + Reflector 40cm LHD-5250F 5x28W

Deze lamphouder van Falcon Eyes wordt geleverd met vijf spiraallampen (spaarlampen) van 28W (vergelijkbaar met 140W) en een grote reflector. Deze set is daardoor zeer geschikt voor video of productfotografie.

De spaarlampen van 28W geven een kleurtemperatuur van 5300° Kelvin. Het maximale vermogen voor deze lamphouder is 28W (spiraallamp) per fitting. Er wordt een diffuus doek meegeleverd, die u gemakkelijk over de reflector kunt spannen. Deze reflector is eenvoudig aan te sluiten op de houder (geen bajonet).

De totale lichtopbrengst van deze lamp is 5 x 140 Watt (700 Watt!)
 

55035

Achtergronddoek gemêleerd licht grijs

Lengte: 400 cm.

Breedte: 300 cm.

 

Qihe 5 in 1 reflectiescherm rond 50 cm

Handig opvouwbaar reflectiescherm, 5 in 1

De basis is een semi transparant opvouwbaar scherm met veersysteem wat altijd gespannen en mooi strak staat, eenmaal opgevouwen zeer compact mee te nemen.
Daarbij wordt een hoes geleverd welke geheel is open te ritsen, zowel de schermen aan de binnen als aan de buitenkant kunnen worden gebruikt. De combinatie bestaat uit wit, zwart, goud, zilver en een semi transparante basis die als diffusor kan worden gebruikt